Wat kan een Striiv nog zonder touch screen, niet veel!

Striiv trackingRaar de Striiv reageert niet meer op het aanraken van het scherm. Even verschuiven de schermen als ik de bovenkant aanraak. Maar bij het selecteren van de knoppen onderin het scherm geen reactie meer. Dan zie ik een strakke streep door het glas van de touch screen lopen. Een kleine breuk lijn. Niet laten vallen maar misschien klem gezeten in de zak van mijn spijkerbroek. Maar helaas blijkt het wel het einde te zijn voor veel van de functionaliteit. Natuurlijk houdt de Striiv nog keurig bij hoeveel stappen ik maak, welke traptreden ik loop. Maar alle energie punten die ik bij elkaar beweeg kan ik niet meer omzetten in punten voor het goede doel. Bij het aansluiten aan de usb kabel reageert de Striiv ook erg moeilijk. Soms ziet de computer de Striiv wel en soms weer niet. Wanneer ik eindelijk de verbinding kan maken met de computer blijkt dat de sync tussen het apparaat en het online account nog wel gaat lopen. Helaas kun je niet via de site de energiepunten gaan toekennen. Dus geen bijdrage meer aan een goed doel. Toch wel jammer. Is wat mij betreft wel een van de unieke onderdelen van de Striiv. Dus contact opgenomen met de support afdeling in Amerika. Via e-mail en via twitter. Helaas nog steeds geen reactie. Ben wel benieuwd wat de mogelijkheden van repareren zijn omdat de Striiv voorlopig alleen nog in Amerika wordt verkocht. Even afwachten op de reactie van Striiv.