It’s My Life beweegmonitor van Intenz.nl

Its my Life beweegmonitorOp dit moment loopt er een actie bij de Delta Lloyd Zorgverzekering voor een gratis It’s My Life beweegmonitor. Voor mij een onbekend merk voor een activiteit meter. Dus maar eens naar de details gekeken.

It’s My Life Virtuele Fitnesscentrum

De Its My Life moet je helpen om iedere dag meer te gaan bewegen. Het apparaat registreert hoeveel stappen je per dag maakt en welke afstand je daarmee hebt afgelegd. Op basis van deze inspanning bepaald het ook hoeveel calorieën je hebt verbrand. De resultaten zijn duidelijk op het display af te lezen. Op deze manier is het jouw virtuele fitnesscentrum.
De dagelijkse resultaten kun je met de bijgeleverde USB kabel naar je computer verplaatsen. Zo kun je online mooi de vooruitgang bijhouden. Daar kun je ook kiezen voor persoonlijke uitdagingen of deelnemen aan activiteiten van andere deelnemers. Zo kunnen de zogenoemde Challenges worden aangegaan voor een virtuele wandeling. De resultaten daarvan zijn te volgen op Google Maps. Daarmee kun je jouw beweging direct koppelen met die van vrienden en/of collega’s.

It’s My Life geleverd door Intenz.nl

Deze beweegmonitor wordt in de markt gezet door Intenz.nl. Op de site wordt uitgelegd hoe het apparaat besteld kan worden. Op dit moment kost de monitor 100,43 euro per stuk. Dit is unclusief een eenjarig gebruiksaccount op intenzlife.nl. Na een jaar kun je beslissen of je dit abonnement wilt verlengen. Een jaarabonnement heb je voor 29,04 euro. De genoemde bedragen zijn inclusief BTW. Voor het bestellen van de beweegmonitor kun je een e-mail sturen naar het speciale account.
It's My Life Beweegmonitor

Lijkt erg veel op de FitBit

Deze It’s My Life lijkt wat betreft de mogelijkheden erg veel op de Fitbit. Het uitwisselen van de gegevens van je device met de computer gaat daar iets makkelijker door de Wifi mogelijkheden. Ook heb ik het gevoel dat op de website van Fitbit meer informatie verstrekt wordt over voeding, Natuurlijk is de site dan wel volledig in de Engelse taal.