Disclaimer

Het volgende is van toepassing op alle pagina’s van deze internetsite. Door het gebruiken van deze pagina’s stemt de gebruiker in met deze disclaimer. Deze site is ontwikkeld en wordt geëxploiteerd door Arfee. Deze site wordt met de grootst mogelijke zorg ontwikkeld en samengesteld door Arfee. Veel van de informatie is afkostig van ervaringen opgedaan en zijn aan eigen intepretaties onderhevig.


Arfee kan daarom ook geen garantie of verklaring afgeven ten aanzien van de juistheid van de verstrekte informatie. Arfee accepteert geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheden en/of ontbrekende informatie betreffende de inhoud van de pagina’s op deze site.

Alle informatie kan op elk moment, zonder voorafgaande kennisgeving, worden gewijzigd of verwijderd. Alle afbeeldingen, plaatjes, geluidsfragmenten en/of andere content die door derden op deze site worden geplaatst, vallen onder de verantwoordelijkheid van de plaatsende partij en niet onder de verantwoordelijkheid van Arfee. Arfee is op geen enkele wijze aansprakelijk of verantwoordelijk voor welke directe en/of indirecte schade, hoe dan ook ontstaan, door gebruik van informatie, afbeeldingen en/of foto’s welke op deze site beschikbaar worden/zijn gesteld.

De gebruiker zal Arfee, partners, relaties en de auteur van deze disclaimer beschermen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijk maatregelen, inclusief kosten voor juridische bijstand, accountants e.d. die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan het gebruik van deze internet pagina’s, inbreuk van de gebruiker op welke wettelijke regeling dan ook of de rechten van derden.