Aankondiging nieuwe Fitbit Flex armband

Fitbit Flex introductieFitbit heeft de introductie van de Fitbit Flex aangekondigd. Op de site staat dat deze lente de nieuwe armband wordt gelanceerd. Een band die je activiteit en je slaap patroon registreert. Zodat je 24 uur per dag alles kan laten bijhouden. Hoeveel uur heb je geslapen en hoe diep was deze slaap. Deze nieuwe Flex armband is leverbaar in verschillende kleuren. Naast een zwarte uitvoering, kun je darmband ook krijgen in de kleuren Slate (groenig blauw), Teal (licht groen) en Tangerine (Rood). De armband is voorzien van een Lithium polymeer batterij en gaat 5 tot 7 dagen mee geeft Fitbit aan.

Fitbit applicaties voor iPhone en Android

Deze Fitbit armband kun je koppelen met je iPhone. Laat de resultaten direct synchroniseren met je mobiele telefoon. Dan heb je altijd toegang tot je persoonlijke statistieken. Natuurlijk kun je de Fitbit Flex ook koppelen met computer. Bijvoorbeeld met de bijgeleverde draadloze Sync Dongle.

Nieuw is de mogelijkheid om te koppelen met een aantal Samsung telefoons en apparaten. Met de toevoeging van een Android applicatie kun je de gegevens ook bekijken op een populaire Samsung Galaxy S III telefoon of een Galaxy Note II.

Beschikbaarheid Fitbit Flex onbekend

Op de site staat aangegeven dat de ze nieuwe Fitbit in de lente leverbaar zal zijn. Helaas is niet meer informatie bekend. Op de site kun je wel een e-mail adres achterlaten zodat Fitbit je kan informeren over de beschikbaarheid. Dus mijn e-mail adres achtergelaten en wachten op nadere details.